Tel: (01) 3651 779
Delovni čas:
pon - pet: 9.00 - 18.00
sob: 9.00 - 12.00
Spletni piškotki

Trgovina Odenja, Solex d.o.o.  na spletnem mestu www.odenja.si uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta www.odenja.si

Facebook Connect in Google Analytics piškotka nista škodjiva in sta pomembna za delovanje spletne strani www.odenja.si. Njun namen je povezovanje s Facebookom in merjenje statistike obiskov strani www.odenja.si. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam. Služijo zgolj kot povratna informacija na ponujeno vsebino spletne strani odenja.si.

V kolikor piškotkov ne dovolite namestiti, jih lahko na lastno odgovornost blokirate v svojem spletnem brskalniku.

Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu pa si poglejte spletno stran www.aboutcookies.org.

© Solex d.o.o. trgovsko podjetje. Vse pravice pridržane!